video's

2016 in 60 seconden, showreel van DroneHeroes
Dit was ons jaar! In een tijdsbestek van 365 dagen hebben we 15+ landen bezocht en voerde wij meer dan 250 veilige drone vluchten uit. Deze video geeft een impressie van onze favoriete bestemmingen. Ga comfortabel zitten en geniet van deze 60 seconden van onze mooie planeet aarde!

 

Six Senses Laamu, Malediven
Six Senses Resorts heeft ons gevraagd een korte 'cinematic' video te creëren met als doel om dit prachtige privé eiland diep in de Indische oceaan in beeld te brengen. De resultaten zijn er, de beelden van deze reis zijn overal op het internet verschenen en hebben een berg aan nieuwe klanten en social media groei meegebracht. "Wat een paradijs!"

www.sixsenses.com

 

 

Atmosphere Resorts & Spa, Dumaguete, Filipijnen
Het beste luxe boutique resort in de Filippijnen. Onze missie was om het woord van Atmosphere Resorts over het internet te verspreiden. Onze campagne was meer dan geslaagd en bereikte een miljoenen publiek. Van het lokale nieuws tot nationale primetime televisie.

"Our resort got mentioned all over the internet which converted into a lot of new customers. We can't wait to work with DroneHeroes again! It was a pleasure." - Ulrika Kroon, Marketing Manager

www.atmospheresorts.com

 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Fotografie